Cel mai subțire ceas din lume

5
(2)

Ceas RM UP-01 FerrariCei de la Richard Mille  au prezentat RM UP-01 Ferrari, un ceas cu o grosime de doar 1,75 mm care, pe lângă depășirea recordului pentru cel mai subțire ceas din lume , marchează colaborarea începută în 2021 între casa de ceasuri și marca sportivă de lux Ferrari.

Richard Mille a asamblat întregul mecanism, el însuși cu o grosime de doar 1,18 mm, în interiorul unei carcase, în loc de folosirea acesteia ca placă de bază.

Calibrul ultraplat RMUP-01 afișează ore, minute, secunde și un selector de funcții, toate distribuite vizibil pe carcasa lată și incredibil de subțire.

Carcasa din titan are dimensiunile 51,00 x 39,00 x 1,75 mm, iar cadranele au protecții din cristal. Îmbinarea perfectă asigură o rezistență la adâncimi ale apei de până la 10 metri, iar rezerva de putere este de 45 de ore.

Richard Mille RM UP-01 Ferrari are un preț estimat la 1,8 milioane de euro și va fi scos pe piata intr-un numar redus de 150 bucati.

În martie 2022 Bvlgari prezentasera Octo Finissimo Ultra, o piesă spectaculoasă cu o grosime de doar 1,80 mm considerată anterior deținătoarea recordului pentru cel mai subțire ceas produs vreodată.

Faceți clic pe o stea pentru a evalua articolul!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 2